Combineer een cursus Spaans ‘s morgens met een cursus kitesurfen in Valencia.

Kitesurfen in Valencia

Profiteer van de ideale weersomstandigheden aan de Middellandse Zee om tijdens je Spaans cursus in Valencia ook te leren kitesurfen. De kust van Valencia is zeer geschikt voor deze sport omdat de wind er ’s middags bijna altijd aantrekt. Dat is ook de reden dat hier in 2007 en 2010 de zeilraces van de America’s Cup werden gehouden.
Kitesurfen, ook wel kiteboarding of flysurfing genoemd, is een vorm van surfen waarbij je op een surfplank staat die voortbewogen wordt door een soort vlieger. Door deze combinatie kun je hoge snelheden bereiken op het water en spectaculaire acrobatische toeren uithalen.
Om deel te nemen aan deze cursus hoef je niet over bepaalde vaardigheden te beschikken of uitermate fit te zijn. De groepen tellen niet meer dan 3 studenten en kunnen zich gemakkelijk aanpassen aan de behoeften van de deelnemers. Dat wordt een onvergetelijke ervaring! Aan het eind van de cursus ontvang je het Internationale IKO-certificaat dat aangeeft welk niveau je hebt bereikt.
cursussen Spaans
Spaanse lessen

Lesrooster

De cursussen vinden plaats tussen de maanden maart tot en met oktober, afhankelijk van beschikbaarheid. Na voltooiing van de Spaanse lessen op onze school, tijden zijn in de middag van maandag tot vrijdag tussen 15.00-19.00 uur.

Kosten

Cursus KITESURFEN: €290* De kitesurf cursus is inclusief 10-12 uur praktijklessen. Het is belangrijk €100 borg te betalen bij inschrijving/reservering, dit garandeerd een plek! Wij bieden ook de volgende opties: Beginnerscursus (grond technieken) – Prijs: €190 (5-6 uur durende cursus) Een cursus ter verbetering – zonder materiaal €190 – met materiaal € 290 (8 uur)

De cursus bevat

  • Kleine groepen, begeleiding en een eigen kite voor de studenten.
  • Lesmateriaal bevat een kite of zeil, vest of neopreen pak (afhankelijk van de weersomstandigheden) en surfplank.
  • Ongevallenverzekering voor de praktijkoefeningen.
  • Internationaal Certificaat.
  • De cursus wordt gegeven door gekwalificeerde en ervaren docenten.

Belangrijk

Deze sport is grotendeels afhankelijk van de wind en de weersomstandigheden. Als een cursusdag om deze redenen niet geschikt is, dan wordt deze een week later ingehaald. We garanderen je in ieder geval 5 kitesurf lesmiddagen en 10 uur praktijkoefening.

*Houd er rekening mee, dat je speciale cursussen moeten boeken 4 weken van tevoren om de beschikbaarheid te bevestigen, vooral in het hoogseizoen.
Ik heb een 5 daagse kite-surf cursus gedaan. Miguel hielp mijn vriend en ik om in contact te komen met de kite-surf leraar en slechts een paar dagen later waren we al in staat om de cursus te starten. Hoewel de leraar alleen in het Spaans sprak, vond ik het gemakkelijk hem te begrijpen en leerde hij het ons goed. Ik was verbaasd hoe snel ik op het bord kon staan en echt kon kite-surfen. Ik denk dat de prijs voor het aantal uren gepast was. Ik zou het zeker nog een keer doen! En het is leuk om te kunnen kijken naar de foto’s op de website van de kite-surfschool.
spaanse lessen in spanje
Katharina Wachter
Germany

Kitesurfen

winteraanbod

NU TOEPASSEN

en krijgen korting & gratis inschrijvingsgeld

Vragen?

Vraag ons

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top