Voor onze Spaanse cursussen gebruiken wij de meest geavanceerde lesmethode, gebaseerd op de communicatieaanpak van het Europees Referentiekader voor Talen, zoals aangegeven in de richtlijnen van het Cervantes Instituut.

Een team van hooggekwalificeerde docenten, Spaanse cursussen van topkwaliteitwekelijkse testskwaliteitscontroles en individuele ondersteuning zijn een aantal van de belangrijkste punten waarop AIP Language Institute zijn werk op baseert. Zo zult u Spaans leren in Spanje en kunt u tegelijkertijd genieten van een onvergetelijke tijd in Valencia.

De beste leerresultaten

Het hoofddoel van AIP Language Institute in Valencia is onze studenten cursussen aanbieden van de hoogst mogelijke kwaliteit, wat resulteert in optimale leerprestaties. Om dit te kunnen verwezenlijken beschikken we over een academische afdeling waar onze schoolhoofden een uitgebreid team van docenten coördineert.  Onze docenten hebben allemaal een universitaire opleiding gehad en zijn gespecialiseerd in specifieke onderdelen in het onderwijzen van Spaans. De kwaliteit van onze lessen wordt gegarandeerd door het selecteren en creëren van nieuw lesmateriaal, het ondersteunen van de docenten, het observeren van lessen, enz.

Spaanse lessen in Valencia op maat gemaakt

de basis van onze leermethode

Bij AIP Language Institute in Valencia weten we dat maatwerk een van de basisprincipes is om Spaans op een efficiënte manier te leren. We richten ons specifiek op alle behoeftes van de student door middel van voortdurende begeleiding tijdens de cursus en persoonlijke gesprekken. Zo zien we de wekelijkse vooruitgang van de studenten.

Het studie centrum

Naast de lessen, heb je als cursist ook de mogelijkheid tot zelfstudie in ons studiecentrum. Je hebt bovendien ook recht op (minstens) twee uur studiebegeleiding per week van een van onze docenten. In het studiecentrum vind je eveneens studiemateriaal waarmee je je leesvaardigheid (door middel van oefeningen en Spaanse leesboeken voor verschillende niveaus), je spreek- en luistervaardigheid (door middel van oefeningen te maken tijdens het beluisteren van CD’s) en je schrijfvaardigheid (door middel van oefeningen met de antwoorden achteraan in het boek) van het Spaans in praktijk kunt brengen. Je vindt er ook handboeken met Spaanse grammatica en woordenschat (allemaal met oefeningen voor verschillende niveaus met de antwoorden achterin het boek), woordenboeken, werkbladen met oplossingen, enz.

Ervaringen

AIP a les meilleurs professionnels pour vous apprendre l’espagnol. De plus, AIP Language Institute vous apporte le soutien dont vous avez besoin en vivant dans un pays étranger. Je suis très satisfaite de leurs services.

cursussen Spaans
Priscila Castro

winteraanbod

NU TOEPASSEN

en krijgen korting & gratis inschrijvingsgeld

Vragen?

Vraag ons

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top