AIP Spaanse talenschool

AIP Language Institute is een Spaanse talenschool in Valencia. AIP geeft je de mogelijkheid om de Spaanse cultuur en taal te leren terwijl je de al meer dan 2000 jaar oude stad, gelegen aan de Middellandse Zee, ondekt.

AIP Spaanse talenschool in Valencia biedt Spaanse taal lessen aan op alle niveaus met lesmateriaal dat speciaal is ontworpen om aan ieders persoonlijke behoeften te voldoen. Bovendien organiseert AIP ook culturele activiteiten zoals academische excursies in Valencia als aanvulling op de lessen.

Valencia is de derde grootste stad van Spanje, na Madrid en Barcelona, met een rijke geschiedenis en wordt beschouwd als een van de oudste steden van Europa. Bovendien is het een van de steden met het beste klimaat van Spanje met een gemiddelde jaarlijkse temperatuur van 19 ° C.

spaanse cursussen in spanje
Reproducir vídeo

AIP Spaanse talenschool in Valencia

De Spaanse talenschool AIP heeft een oppervlakte van 850 vierkante meter en beschikt over moderne klas- en computerlokalen waar 150 studenten elke dag les kunnen volgen en op een snelle en efficiënte manier Spaans kunnen leren in een comfortabele en aangename omgeving.

Academische erkenning

AIP Language Institute maakt deel uit van het  netwerk: ”Red de Centros Acreditados por el Instituto Cervantes para la ensenañza del español como lengua extranjera”. Dit is een netwerk van centra die erkend zijn door Instituto Cervantes voor het geven van onderwijs in Spaans als vreemde taal.

De erkenning houdt in dat AIP voldoet aan de voorwaarden van het certificatie systeem van Instituto Cervantes. Dit is het enige wereldwijd erkende certificaat om Spaans te onderwijzen als vreemde taal. Studenten die er voor kiezen om bij AIP een cursus Spaans te volgen maken zeker de juiste keuze, omdat de school onafhankelijk, professioneel en objectief geïnspecteerd is door Instituto Cervantes.

AIP Spaanse talenschool is ook een van de oprichters van de Nationale Federatie van Spaans scholen (FEDELE) die is samengesteld uit zes organisaties en meer dan 90 Spaanse scholen die Spaanse les geven als vreemde taal.

Alle FEDELE scholen zijn centra, erkend door het Instituto Cervantes en bieden Spaanse cursussen aan, gekenmerkt door uitstekende service in het beschikbaar stellen van diensten voor studenten. AIP language Institute streeft er naar om zijn studenten van kwaliteitsonderwijs te voorzien, die overeenkomstig is met het kwaliteitshandvest. De kwaliteitskeurmerken zijn het bewijs dat alle opleidingseisen zijn volbracht.

Federation of Associations of Spanish Schools in Spain, FEDELE, geeft het kwaliteitszegel, ‘Covid-19 Safe School’ af aan die federale centra die specifieke veiligheidsrichtslijnen en -aanbevelingen volgen en een adequaat preventie- en beheersingsplan presenteren om het leren van Spaans in een veilige omgeving te garanderen.

Het Integral System of Spanish Tourist Quality in Destinations (SICTED) is een programma dat is ontwikkeld door het Staatssecretariaat voor Toerisme en dat als hoofddoel heeft een homogeen kwaliteitsniveau te bereiken in de diensten die binnen die bestemming aan de toerist worden aangeboden, en dat zowel de toeristische diensten zelf omvat als de andere diensten die, zonder dat dit strikt genomen het geval is, van invloed zijn op de consumptieroute van de toerist.

Deze erkenning bewijst dat onze school zich sterk inzet voor duurzaamheid, een onmisbaar instrument is om een verandering van het sociale model te bewerkstelligen, waarbij voorrang wordt gegeven aan solidariteit, diversiteit, rechtvaardigheid, rationele ontwikkeling en persoonlijk en collectief welzijn. De gefedereerde scholen vormen een belangrijk scenario op milieugebied, omdat zij zich moeten inzetten voor de overdracht van de verantwoordelijkheid voor de bescherming en verbetering van de planeet en haar samenleving.

Locatie

AIP Spaanse talenschool is gelegen in een van de meest veilige en welvarende wijken van Valencia. Deze wordt gekenmerkt door een jonge en universitaire sfeer. Het is dan ook maar 10 minuten lopen naar de twee universiteitscampussen. Bovendien ligt de school ook dicht bij het stadscentrum (1,5 km) en het strand (10 minuten met de tram vanaf de school).

Inrichting van de school

Binnen de school is er een gemeenschappelijke ruimte waar de studenten bijeenkomen om de computerfaciliteiten te gebruiken. Ook geeft deze ruimte toegang tot de receptie en alle klaslokalen. Het reisbureau bevindt zich op de eerste verdieping met uitkijk op de gemeenschappelijke ruimte waardoor deze duidelijk zichtbaar en toegankelijk is. Het interieur is eenvoudig en modern. In de achterzijde van het gebouw bevindt zich een auditorium met een filmprojector die gebruikt wordt voor schoolactiviteiten. Het leercentrum is vlak naast de gemeenschappelijke ruimte en is uitgerust met boekenkasten en een aparte ruimte waar de studenten rustig oefeningen kunnen maken en kunnen studeren.

WAT ONZE STUDENTEN OVER ONS ZEGGEN

AIP Spaanse talenschool 1

Sophie Johns

Hice un curso de español con AIP idiomas este verano y fue genial. Los profesores eran muy amables y me ayudaron mucho. Además de mejorando mi español, mejoraron mi confianza con el idioma y ahora siento que puedo habla con cualquiera sin un problema.(...) Recomendaría esta escuela a cualquiera persona!
AIP Spaanse talenschool 2

Pierfrancesco Scarcelli

I've been in this school for a month and I have to admit that it was a unique experience with qualified staff ... I recommend it to those who want to learn Spanish.
AIP Spaanse talenschool 3

Fanny Smeds

I'm studying an intense Spanish course at AIP and I feel more than content. (...) I've never experienced an education better than at AIP in Valencia. (...) I appreciate that the classes consist of few students, it gives me more time with the teacher (...) I'd really recommend this language school, you'll have so much fun while learning a new language!
AIP Spaanse talenschool 4

Fabio Cresto

Great school and, generally, very good teachers. Well prepared, flexible and very friendly staff. It was a great experience and I learned a lot in my 2 weeks at AIP. Definitely recommended.
Scroll al inicio
Start chatting
1
How can we help you?
AIP Language Institute
¡Hola 👋🏻!

It's great to have you here! If you need any help or information, just let us know how we can be of any help. Here are some things you might be interested in:

👩🏻‍🏫 Intensive Spanish Courses
🏄🏻‍♀️ Summer Camp for Kids
📋 Exam Preparation
🚌 School Groups
👨🏻‍💻 Internships in Spain