AIP Spaanse talenschool

Het AIP Language Institute is een Spaanse talenschool in Valencia. AIP geeft je de mogelijkheid om de Spaanse cultuur en taal te leren terwijl je de al meer dan 2000 jaar oude stad, gelegen aan de Middellandse Zee, ondekt.
AIP Spaanse talenschool in Valencia biedt Spaanse taal lessen aan op alle niveaus met lesmateriaal dat speciaal is ontworpen om aan ieders persoonlijke behoeften te voldoen. Bovendien organiseert AIP ook culturele activiteiten zoals academische excursies in Valencia als aanvulling op de lessen.Valencia is de derde grootste stad van Spanje, na Madrid en Barcelona, met een rijke geschiedenis en wordt beschouwd als een van de oudste steden van Europa. Bovendien is het een van de steden met het beste klimaat van Spanje met een gemiddelde jaarlijkse temperatuur van 19 ° C.
Chinese girl smiling in front of the camera to speack about her experience inside our school
Video afspelen

AIP Spaanse talenschool in Valencia

De AIP Spaanse talenschool heeft een oppervlakte van 850 vierkante meter en beschikt over moderne klas- en computerlokalen waar 150 studenten elke dag les kunnen volgen en op een snelle en efficiënte manier Spaans kunnen leren in een comfortabele en aangename omgeving.

Academische erkenning

AIP Language Institute maakt deel uit van het  netwerk: ”Red de Centros Acreditados por el Instituto Cervantes para la ensenañza del español como lengua extranjera”. Dit is een netwerk van centra die erkend zijn door Instituto Cervantes voor het geven van onderwijs in Spaans als vreemde taal.
Logo for our accreditation in the instituto cervantes
De erkenning houdt in dat AIP voldoet aan de voorwaarden van het certificatie systeem van Instituto Cervantes. Dit is het enige wereldwijd erkende certificaat om Spaans te onderwijzen als vreemde taal. Studenten die er voor kiezen om bij AIP een cursus Spaans te volgen maken zeker de juiste keuze omdat de school onafhankelijk, professioneel en objectief geïnspecteerd is door Instituto Cervantes.AIP Spaanse talenschool is ook een van de oprichters van de Nationale Federatie van Spaans scholen (FEDELE) die is samengesteld uit zes organisaties en meer dan 90 Spaanse scholen die Spaanse les geven als vreemde taal.
Alle FEDELE scholen zijn centra, erkend door het Instituto Cervantes en bieden Spaanse cursussen aan, gekenmerkt door uitstekende service in het beschikbaar stellen van diensten voor studenten.AIP language Institute streeft er naar om zijn studenten van kwaliteitsonderwijs te voorzien, die overeenkomstig is met het kwaliteitshandvest. De kwaliteitskeurmerken zijn het bewijs dat alle opleidingseisen zijn volbracht.
LOGO Spanish in Spain FEDELE
spanish school valencia

WYSE Travel Confederation is the only global not-for-profit membership organization representing the entire youth, student and educational travel industry and its members are leading the way in youth travel. Today, WYSE’s global community is the world’s most powerful and extensive network of youth and student travel professionals.

Locatie

AIP Spaanse talenschool is gelegen in een van de meest veilige en welvarende wijken van Valencia. Deze wordt gekenmerkt door een jonge en universitaire sfeer. Het is dan ook maar 10 minuten lopen naar de twee universiteitscampussen. Bovendien ligt de school ook dicht bij het stadscentrum (1,5 km) en het strand (10 minuten met de tram vanaf de school).

Inrichting van de school

Binnen de school is er een gemeenschappelijke ruimte waar de studenten bijeenkomen om de computerfaciliteiten te gebruiken. Ook geeft deze ruimte toegang tot de receptie en alle klaslokalen. Het reisbureau bevindt zich op de eerste verdieping met uitkijk op de gemeenschappelijke ruimte waardoor deze duidelijk zichtbaar en toegankelijk is. Het interieur is eenvoudig en modern. In de achterzijde van het gebouw bevindt zich een auditorium met een filmprojector die gebruikt wordt voor schoolactiviteiten. Het leercentrum is vlak naast de gemeenschappelijke ruimte en is uitgerust met boekenkasten en een aparte ruimte waar de studenten rustig oefeningen kunnen maken en kunnen studeren.

Ervaringen

In het begin vond ik het moeilijk om te wennen aan het leven hier want de Spaanse cultuur verschilt enorm van de Japanse maar dankzij de hulp van de docenten en de medewerkers van de school werd mijn leven hier snel gewoon. Ze waren heel vriendelijk en stonden altijd voor me klaar. De lessen waren leuk en interessant en de klassen bestonden uit mensen van over de hele wereld. Het was interessant om hun meningen te horen en om te praten over de actuele problemen in de wereld. Het was een onvergetelijke ervaring om hier in Valencia te wonen. Ik zal de herinneringen voor altijd koesteren.
AIP Spaanse talenschool 1
Akihiro Mori
Japan

NU TOEPASSEN

en krijgen korting & gratis inschrijvingsgeld

Vragen?

Vraag ons

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top