Groepscursussen Spaans

AIP Language Institute is een Spaanse school gespecialiseerd in het ontvangen van groepen in Valencia die geïnteresseerd zijn in een verblijf van 1 of 2 weken of zelfs langer.

Als je geïnteresseerd bent in een taalreis in Valencia, maken we graag een vrijblijvende prijsopgave voor je.

Onze school beschikt over personeel die gespecialiseerd is op elk vakgebied (onderwijs, activiteiten, accommodatie, groepscursussen, enz.). Het interieur van de school is speciaal ontworpen om aan de wensen en behoeften van de studenten te voldoen. De school biedt ruime leslokalen waar meer dan 50 studenten les kunnen volgen. We bieden studenten tevens accommodatie aan in gastgezinnen waarmee we een goede relatie hebben opgebouwd en die we volledig vertrouwen.
Informeer ons over de groep (cursusduur, aantal deelnemers, enz.) en we sturen een interessant cursusaanbod met o.a.:
cursussen Spaans
cursussen Spaans
cursussen Spaans

Accommodatie en eten

Na jarenlange samenwerking en ervaring vertrouwen we onze gastgezinnen volkomen. Studenten van onze groepscursussen worden niet gehuisvest bij gezinnen waar ook studenten van andere scholen verblijven en de gastgezinnen wonen allemaal niet ver van de school. De studenten slapen in comfortabele kamers, voorzien van alle gemakken, waar ze het tijdens hun verblijf in Valencia prima naar hun zin zullen hebben. Het gastgezin zal 1 keer per week hun kleding wassen, dit zit ook inbegrepen in de huurprijs. Bij een gastgezin worden twee tot drie studenten ondergebracht, in één- of tweepersoonskamers. Bij elke gastgezin is een telefoon aanwezig die 24 uur per dag kan worden gebruikt voor noodgevallen. Als je besluit van accommodatie te veranderen, kunnen we je binnen 24 uur een andere plaats aanbieden.

Culturele activiteiten

AIP Language Institute beschikt over een eigen reisbureau dat alle culturele activiteiten van de school organiseert. Ons gevarieerd activiteitenprogramma bestaat meestal uit twee bezoeken aan het historische centrum van Valencia, een bezoek aan het Oceanográfico (aquarium), een filmdag op school, een flamenco show, een uitgaansavond en een dagexcursie.

De activiteiten vinden plaats na schooltijd en duren maximaal 4 uur, behalve de flamenco show en de uitgaansavond. Als je voorkeuren of suggesties hebt met betrekking tot de naschoolse activiteiten, laat het ons weten zodat we deze speciaal voor jouw groep kunnen organiseren.

cursus Spaans

Voorbeeld van een lesrooster

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag
9:00-10:15 Algemeen begrip
10:15-10:30 Pauze Pauze Pauze Pauze Pauze
10:30-11:45 Grammatica
11:45-12:00 Pauze Pauze Pauze Pauze Pauze
12:00-12:50 Conversatie
13:00-14:30 Lunch, op school of op de universiteitscampus die op 300 meter van de school ligt
14:30-18:30 Culturele activiteiten, waaronder twee bezoeken aan het historische centrum van Valencia, bezoek aan het Oceanográfico (aquarium), een film op school en een flamenco show. We organiseren overigens ook af en toe feestjes, die erg populair zijn bij de studenten.

Voorbeeld van een lesrooster

 MDWDV
9:00-10:15Algemeen begrip
10:15-10:30Pauze
10:30-11:45Grammatica
11:45-12:00Pauze
12:00-12:50Conversatie
13:00-14:30Lunch, op school of op de universiteitscampus die op 300 meter van de school ligt
14:30-18:30Culturele activiteiten, waaronder twee bezoeken aan het historische centrum van Valencia, bezoek aan het Oceanográfico (aquarium), een film op school en een flamenco show. We organiseren overigens ook af en toe feestjes, die erg populair zijn bij de studenten.

Geïnteresseerd in het boeken van een taalreis voor uw schoolgroep?

Vul ons formulier in en wij sturen u een niet-bindende offerte.

Scroll al inicio
Start chatting
1
How can we help you?
AIP Language Institute
¡Hola 👋🏻!

It's great to have you here! If you need any help or information, just let us know how we can be of any help. Here are some things you might be interested in:

👩🏻‍🏫 Intensive Spanish Courses
🏄🏻‍♀️ Summer Camp for Kids
📋 Exam Preparation
🚌 School Groups
👨🏻‍💻 Internships in Spain