Prijzen Accommodatie

Wij bieden twee soorten accommodatie:

verblijf bij een Spaans gastgezin of in een gedeeld appartement met andere internationale studenten van de school.

Soorten accommodatie

Gastgezin

Wij werken al vele jaren samen met onze gastgezinnen en we hebben onze volste vertrouwen in hun. Wij zijn ervan overtuigd dat je je welkom zult voelen in Spanje omdat de Spaanse cultuur erg warm en gastvrij is. Ook zijn onze gastgezinnen vriendelijk en open, maar verwacht geen Engels te spreken. De meeste kunnen namelijk geen Engels.

Appartement

Bijna alle Standard appartementen bevinden zich in de wijk Benimaclet zodat je te voet naar school kan. Alle kamers zijn uitgerust met een bed, klerenkast en een bureau.

Prices

Individuele kamerGastgezin HalfpensionAppartement
1 week€260€210
2 weken€440€340
3 weken€660€435
4 weken€880€580
5-11 weken€220/week€145/week
+11 weken€220/week€135/week

Opmerkingen

Als je gedurende een langere periode in Valencia zal verblijven en een goedkopere accommodatie zoekt, raden we je aan om de eerste vier weken accommodatie via ons te boeken (in een gastgezin of een gedeeld appartement) en daarna zelf op zoek te gaan naar een kamer in een studentenflat. Valencia is een levendige studentenstad dus het is zeer gemakkelijk om een verblijf te vinden dankzij het grote aanbod van studentenflats. We raden het niet aan om uw accommodatie via internet te zoeken omdat je dan niet zeker bent of het appartement in goede staat is en of je fijne huisgenoten heb. Het is beter om een appartement te zoeken als je in Valencia bent omdat je dan het appartement kunt bezichtigen.
Prijzen Accommodatie 1
Facebook
Twitter
Scroll al inicio
Start chatting
1
How can we help you?
AIP Language Institute
¡Hola 👋🏻!

It's great to have you here! If you need any help or information, just let us know how we can be of any help. Here are some things you might be interested in:

👩🏻‍🏫 Intensive Spanish Courses
🏄🏻‍♀️ Summer Camp for Kids
📋 Exam Preparation
🚌 School Groups
👨🏻‍💻 Internships in Spain