Kosten stageprogramma

Spaans leren

Kosten stageprogramma: €405

  • Wanneer je woonachtig bent in een EU-land.
  • Voor degenen die niet woonachtig zijn in een EU-land bedraagt het stageprogramma €645*.
  • 50% korting wanneer u een Spaanse cursus boekt, voor meer dan 4 weken.
 

Denk er aan dat je een borg van €75 moet betalen om het stage onderzoek te starten. De eerste betaling kan worden gedaan via ons inschrijfformulier en wordt afgetrokken van het totaal bedrag dat betaald dient te worden op de dag van aankomst.

Als je een stage binnen een maand wilt beginnen of als je een stage bevestiging nodig hebt binnen twee weken dan moet je een borg betalen van €175. Dit is om voorrang te geven op je aanvraag. Dit bedrag zal worden afgetrokken van het totaal bedrag dat betaald dient te worden op de dag van aankomst.

De prijs is inclusief:

Spaans leren
Spaans leren

Extra´s:

Het volgen van een intensieve Spaans cursus in Valencia voor minimaal twee weken (20 lessen per week) is verreist. De prijs voor een week bedraagt €180. Op het einde van de cursus zou je een hoog intermediair niveau van Spaans behaald moeten hebben (niveau B1, vloeiend een normaal gesprek kunnen volgen).

Verblijf (optioneel) in een gastgezin met half pension kost €182 voor de eerste week. We bieden ook appartementen aan vanaf €250 voor twee weken.

Het is heel belangrijk dat je een volledig ziekte-en aansprakelijkheidsverzekering hebt. Indien nodig, kunnen wij je zo’n verzekering aanbieden voor €35 per maand.

NU TOEPASSEN

en krijgen korting & gratis inschrijvingsgeld

Vragen?

Vraag ons

Scroll al inicio
Start chatting
1
How can we help you?
AIP Language Institute
¡Hola 👋🏻!

It's great to have you here! If you need any help or information, just let us know how we can be of any help. Here are some things you might be interested in:

👩🏻‍🏫 Intensive Spanish Courses
🏄🏻‍♀️ Summer Camp for Kids
📋 Exam Preparation
🚌 School Groups
👨🏻‍💻 Internships in Spain