Spaans leren

Kosten stageprogramma: €350

  • Wanneer je woonachtig bent in een EU-land.
  • Voor degenen die niet woonachtig zijn in een EU-land bedraagt het stageprogramma €545*.
  • 50% korting wanneer u een Spaanse cursus boekt, voor meer dan 4 weken.
 

Denk er aan dat je een borg van €75 moet betalen om het stage onderzoek te starten. De eerste betaling kan worden gedaan via ons inschrijfformulier en wordt afgetrokken van het totaal bedrag dat betaald dient te worden op de dag van aankomst.

Als je een stage binnen een maand wilt beginnen of als je een stage bevestiging nodig hebt binnen twee weken dan moet je een borg betalen van €175. Dit is om voorrang te geven op je aanvraag. Dit bedrag zal worden afgetrokken van het totaal bedrag dat betaald dient te worden op de dag van aankomst.

De prijs is inclusief:

  • Inschrijfkosten en hulp met betrekking tot je vertrek en het regelen van je aanvragen zoals bijvoorbeeld je visumaanvraag of je Leonardo/Erasmus fonds aanvraag.
  • Het selecteren van het bedrijf waarmee we zullen samenwerken gebaseerd op jou behoeftes.
  • De verwerking van de nodige stageovereenkomsten met het stagebedrijf binnen het rechtskader van Spanje.
  • Hulp en ondersteuning gedurende je stageperiode. AIP zal de link zijn tussen jou en het stagebedrijf om eventuele twijfels en problemen zo snel mogelijk op te lossen.
Spaans leren
Spaans leren

Extra´s:

Het volgen van een intensieve Spaans cursus in Valencia voor minimaal twee weken (20 lessen per week) is verreist. De prijs voor een week bedraagt €180. Op het einde van de cursus zou je een hoog intermediair niveau van Spaans behaald moeten hebben (niveau B1, vloeiend een normaal gesprek kunnen volgen).
Verblijf (optioneel) in een gastgezin met half pension kost €182 voor de eerste week. We bieden ook appartementen aan vanaf €250 voor twee weken.
Het is heel belangrijk dat je een volledig ziekte-en aansprakelijkheidsverzekering hebt. Indien nodig, kunnen wij je zo’n verzekering aanbieden voor €35 per maand.

NU TOEPASSEN

en krijgen korting & gratis inschrijvingsgeld

Vragen?

Vraag ons

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top