Ervaringen van studenten

Luister naar enkele ervaringen van studenten in Valencia

Ik was voor 7 weken in Valencia. De eerste 4 weken verbleef ik in een appartement van AIP in Benimaclet, een plaats tussen het centrum en het strand Malvarrosa. De school die ik de eerste week bezocht was slechts 5 minuten lopen vanaf het appartement. De mensen zijn vriendelijk en de klassen zijn klein, tussen de 4 en 8 studenten, het lesmateriaal is perfect en de activiteiten zijn erg interessant. De laatste drie weken woonde ik bij een gastgezin die mij geholpen heeft mijn Spaans te verbeteren. Vanaf de tweede week werkte ik in een hotel in het centrum achter de receptie, ze hebben mij heel veel geholpen. Conclusie, wonen in Valencia was een onvergetelijke ervaring en ik zou het graag weer willen doen.
spaanse lessen in spanje
Andreas Kamann
Germany
Mijn reis naar Valencia was geweldig en ik wil zo snel mogelijk terug! De stad is erg mooi en goed georganiseerd. Ik vond de stage erg leuk, ook al had ik vaak niks te doen. Ik denk dat dit kwam door de taalbarrière. Maar ze hebben goed voor mij gezorgd en ik heb veel nieuwe dingen geleerd. Twee maanden was niet genoeg, de tijd ging zo snel maar ik heb wel mijn Spaans verbeterd. Valencia is de perfecte combinatie: goed weer, stad en strand en een goed nachtleven.
spaanse lessen in spanje
Maria Mussner
Germany
Voor mijn studie moest ik stage lopen in het buitenland dus besloot ik naar Spanje te gaan. Ik wilde een andere taal leren dan Engels. De 4 week durende cursus aan het begin van mij erg goed geholpen, ook al dacht ik in eerste instantie dat ik het niet nodig zou hebben. De school apparatuur is modern en nieuw, en de activiteiten die ze organiseren zijn perfect om Valencia te ontdekken. Toen ik mijn stage begon was mijn Spaans zo goed dat ik makkelijk kon communiceren met mijn teamgenoten. De stage was zeer interessant, vooral het feit dat ik werkte in een ander land. Dus, mijn tijd in Valencia was een unieke ervaring.
spaanse lessen in spanje
Sandra Kraft
Germany

NU TOEPASSEN

en krijgen korting & gratis inschrijvingsgeld

Vragen?

Vraag ons

Scroll al inicio
Start chatting
1
How can we help you?
AIP Language Institute
¡Hola 👋🏻!

It's great to have you here! If you need any help or information, just let us know how we can be of any help. Here are some things you might be interested in:

👩🏻‍🏫 Intensive Spanish Courses
🏄🏻‍♀️ Summer Camp for Kids
📋 Exam Preparation
🚌 School Groups
👨🏻‍💻 Internships in Spain