Onze Inschrijvingsprocedure

Vind hier de richtlijnen van onze inschrijvingsprocedure. We raden je aan om eerst onze INSCHRIJVINGSVOORWAARDEN  aandachtig door te lezen voordat je je inschrijft voor een van onze Spaans cursussen in Valencia.

Cursisten die zich willen inschrijven voor een Spaanse cursus bij AIP kunnen zich wenden tot een van onze lokale agenten (neem contact met ons op voor meer informatie) of zich direct inschrijven via het online Inschrijvingsformulier. Aan het eind van dit formulier word je verzocht een voortschot te betalen van €150 als reservering van je boeking. Als je dit liever niet doet via de Internet Secure Server dan kun je het bedrag ook per bank overmaken. Nadat je het bedrag per bank hebt overgemaakt, ga je verder met de volgende stappen van onze inschrijvingsprocedure. Je dient ons per fax een kopie van het betalingsbewijs te sturen samen met je persoonlijke gegevens en de cursus waarvoor je je wilt inschrijven.
leer spaans in spanje
We raden je aan zo vroeg mogelijk te boeken, vooral als je een zomercursus wilt volgen met accommodatie. Na ontvangst van de betaling van het voorschot  stuurt AIP je een e-mail met een inschrijvingsbevestiging. De rest van het bedrag kan je betalen op je eerste lesdag. Als je je verblijf wilt verlengen laat dit ons dan gelieve twee weken van te voren weten.

VISA

Als u een VISA-brief nodig heeft, moet u het bedrag van het volledige lesgeld per bank overmaken. In het geval dat de aanvraag voor een visum wordt geweigerd door de Spaanse Ambassade of Consulaat, zullen wij de betaalde kosten terugbetalen na aftrek van een administratieve toeslag van €300, zodra wij een kopie van de officiële weigeringsbrief van de Spaanse Ambassade of Consulaat hebben ontvangen en wij hebben gecontroleerd of alles in orde is met hen. Voor elke wijziging van de visumbrief wordt €50 in rekening gebracht, dus we raden je sterk aan om de data van de cursus Spaans zorgvuldig te kiezen.

Inwoners van de volgende landen hebben geen visum nodig voor een verblijf van maximaal 90 dagen:
(a) EU-landen, Australië, Canada, Japan en de VS.
(b) Brazilië, Kroatië, Cyprus, IJsland, Israël, Korea (Rep. Of), Liechtenstein, Maleisië, Malta, Monaco, Nederlandse Antillen, Nieuw-Zeeland, San Marino, Singapore, Zwitserland en Vaticaanstad, afgezien van andere Latijns-Amerikaanse landen.
Wie langer dan 90 dagen studeert, kan een studentenvisum nodig hebben, behalve onderdanen van EU-landen.

De verwerking van een visumaanvraag neemt, afhankelijk van het land, minstens 4 tot 6 weken in beslag. Gelieve geen inschrijving aan te vragen voor een cursus die niet genoeg tijd biedt voor de verwerking van de visumaanvraag.

Scroll al inicio
Start chatting
1
How can we help you?
AIP Language Institute
¡Hola 👋🏻!

It's great to have you here! If you need any help or information, just let us know how we can be of any help. Here are some things you might be interested in:

👩🏻‍🏫 Intensive Spanish Courses
🏄🏻‍♀️ Summer Camp for Kids
📋 Exam Preparation
🚌 School Groups
👨🏻‍💻 Internships in Spain