Vindt hier de richtlijnen van onze inschrijvingsprocedure. We raden je aan om eerst onze INSCHRIJVINGSVOORWAARDEN  aandachtig door te lezen voordat je je inschrijft voor een van onze Spaans cursussen in Valencia.

Cursisten die zich willen inschrijven voor een Spaanse cursus bij AIP kunnen zich wenden tot een van onze lokale agenten (neem contact met ons op voor meer informatie) of zich direct inschrijven via het online Inschrijvingsformulier. Aan het eind van dit formulier word je verzocht een voortschot te betalen van €150 als reservering van je boeking. Als je dit liever niet doet via de Internet Secure Server dan kun je het bedrag ook per bank overmaken. Nadat je het bedrag per bank hebt overgemaakt, ga je verder met de volgende stappen van onze inschrijvingsprocedure. Je dient ons per fax een kopie van het betalingsbewijs te sturen samen met je persoonlijke gegevens en de cursus waarvoor je je wilt inschrijven.
leer spaans in spanje
We raden je aan zo vroeg mogelijk te boeken, vooral als je een zomercursus wilt volgen met accommodatie. Na ontvangst van de betaling van het voorschot  stuurt AIP je een e-mail met een inschrijvingsbevestiging. De rest van het bedrag kan je betalen op je eerste lesdag. Als je je verblijf wilt verlengen laat dit ons dan gelieve twee weken van te voren weten.

VISA

Als je een visum nodig heb moet er vooraf een betaling van €650 worden gedaan. (€500 voor de uitnodigingsbrief en €150 reserveringskosten). Als de aanvraag voor een visum wordt geweigerd door de Spaanse ambassade of het consulaat zullen wij dit bedrag terug betalen min €150 administratie kosten. Dit doen wij na ontvangst van een kopie van de weigeringbrief van de Spaanse ambassade en consulaat. Staatsburgers van de volgende landen hebben geen visum nodig voor een verblijf van maximaal 90 dagen: (a) landen van de EU, Australië, Canada, Japan en de Verenigde Staten. (b) Brazilië, Kroatië, Cyprus, IJsland, Israël, Zuid-Korea, Liechtenstein, Maleisië, Malta, Monaco, Nederlandse Antillen, Nieuw-Zeeland, San Marino, Singapore, Zwitserland en Vaticaanstad, afgezien van andere Latijns-Amerikanen landen . Studenten die langer dan 90 dagen verblijven en geen staatsburger van de Europese Unie zijn hebben een studenten visa nodig. De aanvraag voor een visum duurt tenminste 3 tot 6 werken, afhankelijk van het land. Schrijf u niet in voor een datum dat u niet genoeg tijd geeft om uw visa aan te vragen.

NU TOEPASSEN

en krijgen korting & gratis inschrijvingsgeld

Vragen?

Vraag ons

Scroll naar top
Start chatting
1
How can we help you?
AIP Language Institute
¡Hola 👋🏻!

It's great to have you here! If you need any help or information, just let us know how we can be of any help. Here are some things you might be interested in:

👩🏻‍🏫 Intensive Spanish Courses
🏄🏻‍♀️ Summer Camp for Kids
📋 Exam Preparation
🚌 School Groups
👨🏻‍💻 Internships in Spain