Europese mobiliteitsprojecten in Valencia

Sinds 1998 is Advisers for International Programs in Spain (AIP) een gastorganisatie voor Europese mobiliteitsprojecten in Valencia, Spanje.
Students from the mobility erasmus +
De Europese mobiliteitsprojecten in Valencia, vanuit ons bedrijf, bieden Spaanse cultuur- en taallessen aan in onze school die geaccrediteerd zijn door het Cervantes Instituut. Daarnaast beschikken we over een team van meer dan 30 werknemers, waaronder leraren en administratief personeel, die slechts één enkel doel voor ogen hebben: ervoor zorgen dat de deelnemers van het AIP Language Institute een onvergetelijke ervaring opdoen tijdens hun studie of stage in Valencia.Valencia is een prachtige historische stad gelegen aan de Middellandse Zee en heeft een mild klimaat het hele jaar door. Bovendien is het de derde grootste stad van Spanje en biedt ze heel wat professionele mogelijkheden aan  voor alle soorten carrières.

Europese mobiliteitsprojecten in Valencia

AIP garandeert dat ze het Partnership Quality Commitment zal respecteren zodat ze de activiteiten correct kan uitvoeren. Wij zullen betrokken zijn in de ondervermelde taken:
  1. Het kiezen van een geschikte accomodatie (inclusief eten, verblijf, vervoer van en naar de luchthaven en intern transport).
  2. De organisatie van het stageprogramma beschreven in het project; inclusief het zoeken naar mogelijke stagebedrijven volgens de bedrijfstakken en de doelen van het Leanardo da Vinci programma.
  3. Het aanbieden van een taalcursus van hoge kwaliteit en een leuk wekelijks activiteitenprogramma.
  4. Een evaluatie, beoordeling en bevestiging van de werkervaring volgens de richtlijnen van Europass Mobiliteit.
open space from a company
Teacher of our school with her students to learn spanish in one of our class
Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe partners en verenigingen door heel Europa waarmee we kunnen samenwerken.

Wij zijn geïnteresseerd om de volgende gebieden te ontwikkelen:

Erasmus Plus

We hebben een uitgebreide selectie van bedrijven, NGO’s en organisaties in Valencia die geïnteresseerd zijn in het aanbieden van stages. De stage duurt minimaal vier weken of maximum zes maanden.

Work Placements for Individuals

Wij bieden ook stages aan mensen die niet kunnen deelnemen aan het Leonardo da Vinci programma zodat ze ook de mogelijkheid hebben om ervaring op te doen in een Spaanse werkomgeving. Er kan stage worden gelopen in verschillende vakgebieden afhankelijk van de wensen van de stagiair.
picture during an internship from our students
We staan altijd open voor suggesties en het leggen van nieuwe samenwerkingsverbanden die zeker beide organisaties tevreden zal stellen.We hopen snel iets van je te horen!

NU TOEPASSEN

en krijgen korting & gratis inschrijvingsgeld

Vragen?

Vraag ons

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top