Europese mobiliteitsprojecten in Valencia

Advisers for International Programs in Spain (AIP) is niet alleen een door het Instituto Cervantes geaccrediteerd Spaans instituut, maar ook een centrum dat sinds 2004 in Valencia, Spanje, deelnemers aan Europese beroeps- en taalmobiliteitsprojecten ontvangt en uitzendt.

In onze afdeling internationale mobiliteit, AIP Mobility Projects, lid van het gerenommeerde netwerk Efvet, bieden wij alle diensten aan die nodig zijn voor het beheer van de duur van uw verblijf in Valencia (inkomend) of in het buitenland (uitgaand). Het hoofddoel van het verblijf is het uitvoeren van professionele stages in het buitenland.

TEAM
WORK

TEAM
WORK

In AIP Mobility Projects, wij zijn ervan overtuigd dat internationale mobiliteit een grote bron van kracht is voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

EEN LEVENS- VERANDERENDE ERVARING

EEN LEVENS-VERANDERENDE ERVARING

Wat het persoonlijke aspect betreft, ontwikkelen de deelnemers aan dit soort projecten meer autonomie, gevoel van eigenwaarde, empathie, verantwoordelijkheden en teamgeest. Anderzijds verbeteren zij hun talenkennis en vergroten zij hun kennis van verschillende culturele en sociale realiteiten.

Professioneel gezien is het belangrijkste voordeel dat ze leren hoe ze zich in een echte werkomgeving in een vreemd land kunnen inwerken, hoe ze cultuur- en taalbarrières kunnen overwinnen en hoe ze vaardigheden kunnen ontwikkelen die verband houden met hun specialiteit.

Onze internationale afdeling AIP Mobility Projects is sinds 2004 actief in Valencia. Wij bieden een kwaliteitsservice dankzij ons uitgebreide netwerk van vertrouwde partners in heel Europa, bestaande uit bedrijven, instituten, opleidingscentra, kamers van koophandel en onderzoekscentra. Zij beschouwen ons allemaal als hun strategische partner in Valencia na vele jaren van nauwe samenwerking.

spaanse lessen in spanje

INTERNATIONAAL

ATMOSFEER

spaanse cursussen in spanje

VAARDIGHEDEN

ACQUISITIE

spaanse cursussen in spanje

VERBETERING

VAN DE SPAANSE TAALBEHEERSING

spaanse cursussen in spanje

CULTUREEL

ONDERDOMPELING

INKOMENDE & UITGAANDE MOBILITEIT

INKOMENDE & UITGAANDE MOBILITITEIT

VAN EUROPA NAAR VALENCIA

AIP Mobility Projects

werkt samen met meer dan 50 jaarlijkse projecten en met gemiddeld 500 internationale deelnemers in Valencia.

Ons doel is dat elke deelnemer aan onze mobiliteitsprogramma’s een unieke ervaring van culturele en professionele onderdompeling beleeft. Aangezien wij rekenen op meer dan 300 openbare en particuliere bedrijven die ons netwerk van gastbedrijven vormen, bieden wij de mogelijkheid om stages te lopen in bijna elke beroepssector, niet alleen kledingwinkels en kleuterscholen of ingenieurs- of architectuurbureaus, maar ook specialiteiten in beroepsopleiding, koken, kappers, mechanica, enz.

In deze afdeling bieden wij diensten aan voor elk verschillend verblijf:

Stage in een bedrijf

Via een mobiliteitsproject, gefinancierd door openbare instanties (regio’s, landen, kamers van koophandel…) of particuliere instanties, beheren wij het opleidingsverblijf van de deelnemers, zodat zij stage kunnen lopen bij bedrijven in Valencia.

Projecten: Erasmus+, Alternanza Scuola-lavoro, PON, European Social Fund, etc.

Individuele programma's voor experts/professionals

Deze programma’s duren één of twee weken en hebben als doel te observeren hoe de bedrijfs- of onderwijssector in de stad Valencia werkt.

Bovendien bieden wij, dankzij de accreditatie van het Instituto Cervantes, kwaliteitslessen Spaans die ook gericht kunnen zijn op de voorbereiding van de deelnemers op de stages.

VAN VALENCIA NAAR EUROPA

Dankzij onze deskundigen en onze lange en zeer ervaren staf, biedt AIP Mobility Projects bemiddeling aan opleidingscentra, professionele instellingen, publieke organisaties en privéscholen om mobiliteitsprojecten te ontwikkelen vanaf het allereerste begin (planning en aanvraag van het project) tot de laatste stap (einddocumentatie en afsluiting van het project). 

Het hoofddoel is het ontwikkelen van technische en professionele, taalkundige en persoonlijke vaardigheden van de deelnemers door middel van een stage in een vreemd land. Daarom creëren wij een solide en vertrouwd netwerk waarin Valenciaanse bedrijven samenwerken met Europese partners.

Drie jaar lang hebben meer dan 400 Valenciaanse studenten geprofiteerd van deze unieke beroepservaring in het buitenland dankzij de Europese fondsen die door onze afdeling AIP Mobility Projects worden beheerd.

ONZE DOELEN

spaanse lessen in spanje

Persoonlijke en
professionele groei aan onze
deelnemers door internationale
ervaring op te doen

spaanse lessen in spanje

Stagiairs, scholen verbinden,
beroepsopleidingsactoren, bedrijven
instellingen, …

spaanse lessen in spanje

Creativiteit en innovatie versterken en koesteren
en innovatie door te experimenteren met nieuwe methoden en goede praktijken in heel Europa.

ONZE GETALLEN

ONZE GETALLEN

studenten per jaar
0 +
deelnemers in mobiliteits projecten
0 +
mobiliteits partners in Europa
0
nationaliteiten
0
medewerkers
0 +

ONS NETWERK

ONS NETWERK

spaanse lessen in spanje
spaanse lessen in spanje
spaanse lessen in spanje
spaanse cursussen in spanje
spaanse lessen in spanje

CONTACT ONS

CONTACT ONS

europe@aiplanguages.com

+34 963 391 566

@aiplanguageinstitute

Reproducir vídeo

NU TOEPASSEN

en krijg korting & gratis inschrijvingsgeld

Vragen?

Vraag ons

Scroll al inicio
Start chatting
1
How can we help you?
AIP Language Institute
¡Hola 👋🏻!

It's great to have you here! If you need any help or information, just let us know how we can be of any help. Here are some things you might be interested in:

👩🏻‍🏫 Intensive Spanish Courses
🏄🏻‍♀️ Summer Camp for Kids
📋 Exam Preparation
🚌 School Groups
👨🏻‍💻 Internships in Spain