Vereisten voor ons stageprogramma

Vereisten van ons stageprogramma

leer spaans in spanje

Vereiste documenten

Degenen die een hoog intermediair Spaans niveau hebben (B1 volgens het Europees Referentiekader voor Talen) moeten een intensieve Spaans cursus volgen van ten minste twee weken. Als je niveau lager is dan moet je voor een langere periode een Spaans cursus volgen tot je niveau is verbeterd. Hou er rekening mee dat je ten minste acht weken (bij voorkeur 10 weken) les moet volgen om een gemiddeld niveau van Spaans te behalen als je nog nooit een Spaanse cursus hebt gevolgd.

Je CV in het Spaans (bij voorkeur met een pasfoto). Eerdere studies of werkervaring moeten voldoende gerelateerd zijn aan het gewenste werkgebied waar je stage wilt lopen. Klik hier voor een voorbeeld.

Motivatie- of sollicitatiebrief in het Spaans die de soort en de duur van de gewenste stage beschrijft. Het is belangrijk dat je flexibel, realistisch en eerlijk bent. Dit zal ons helpen om de geschikte stageplaats voor jou te vinden. Gelieve dit voorbeeld te bekijken.

Nadat je ons al je documenten hebt gegeven, moet je online een Spaanse niveautest maken. Klik hier om de niveautest te maken.

Een kopie van je ziekte- en aansprakelijkheidsverzekering die je verzekert tijdens je volledig verblijf in Spanje. Als je nog geen ziekte- en aansprakelijkheidsverzekering hebt kunnen wij jou er ook een verschaffen.

NU TOEPASSEN

en krijgen korting & gratis inschrijvingsgeld

Vragen?

Vraag ons

Scroll al inicio
Start chatting
1
How can we help you?
AIP Language Institute
¡Hola 👋🏻!

It's great to have you here! If you need any help or information, just let us know how we can be of any help. Here are some things you might be interested in:

👩🏻‍🏫 Intensive Spanish Courses
🏄🏻‍♀️ Summer Camp for Kids
📋 Exam Preparation
🚌 School Groups
👨🏻‍💻 Internships in Spain