Wat zijn de vereisten van ons stageprogramma? Zie hier aan welke criteria je moet voldoen en welke documenten we van jou nodig hebben. Voor ons stageprogramma is het niet nodig om te zijn ingeschreven bij een school of universiteit. Het programma is voor iedereen!!

Vereisten van ons stageprogramma

  • Je moet jonger zijn dan 30.
  • Je moet beschikken over een volledige ziektenkosten- en aansprakelijkheidsverzerkering tijdens je verblijf in Valencia.
  • Je moet ons een document van je gastinstelling (universiteit, hogeschool) doorsturen die aangeeft dat je een student bent als je niet woonachtig bent in een EU-land.
leer spaans in spanje

Vereiste documenten

Degenen die een hoog intermediair Spaans niveau hebben (B1 volgens het Europees Referentiekader voor Talen) moeten een intensieve Spaans cursus volgen van ten minste twee weken. Als je niveau lager is dan moet je voor een langere periode een Spaans cursus volgen tot je niveau is verbeterd. Hou er rekening mee dat je ten minste acht weken (bij voorkeur 10 weken) les moet volgen om een gemiddeld niveau van Spaans te behalen als je nog nooit een Spaanse cursus hebt gevolgd.
Je CV in het Spaans (bij voorkeur met een pasfoto). Eerdere studies of werkervaring moeten voldoende gerelateerd zijn aan het gewenste werkgebied waar je stage wilt lopen. Klik hier voor een voorbeeld.
Motivatie- of sollicitatiebrief in het Spaans die de soort en de duur van de gewenste stage beschrijft. Het is belangrijk dat je flexibel, realistisch en eerlijk bent. Dit zal ons helpen om de geschikte stageplaats voor jou te vinden. Gelieve dit voorbeeld te bekijken.

Nadat je ons al je documenten hebt gegeven, moet je online een Spaanse niveautest maken. Klik hier om de niveautest te maken.

Een kopie van je ziekte- en aansprakelijkheidsverzekering die je verzekert tijdens je volledig verblijf in Spanje. Als je nog geen ziekte- en aansprakelijkheidsverzekering hebt kunnen wij jou er ook een verschaffen.

NU TOEPASSEN

en krijgen korting & gratis inschrijvingsgeld

Vragen?

Vraag ons

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top