Onze locatie

De ligging van AIP Spaanse Talenschool is perfect! Midden in de `upcoming´ wijk Benimaclet en maar 10 minuten verwijderd van het strand en centrum met het openbaarvervoer.
De ligging van Valencia is geweldig! Valencia ligt aan de oostkust van Spanje en is een van de beste plaatsen om Spaans te leren in Spanje. Het is een kosmopolitische, open stad met een bevolkingaantal van ongeveer een miljoen, waardoor het de derde grootste stad is in Spanje na Madrid en Barcelona.
spaanse cursussen in spanje

Valencia heeft een van Europa’s grootste intacte historische centra en is verrijkt met talloze tuinen (de Turia rivier die nu is omgetoverd tot een 9 km lange tuin), prachtige stranden (dankzij het mediterraanse klimaat kun je 9 maanden per jaar genieten van het strand) en een wereldberoemde keuken (Valenciaanse specialiteiten zoals paella Valenciana en horchata).

Spaans leren in Valencia

Valencia is een historische, moderne, gastvrije en universitaire stad (met meer dan 80.000 studenten), waardoor het dé ideale plek is om Spaans te studeren. Deze stad wordt dan ook gekenmerkt door het ontspannen en extraverte karakter van haar inwoners. Bovendien heb je in Valencia het jaar door festivals en culturele activiteiten, zoals ´Las Fallas´ bijvoorbeeld.

Sinds de jaren 90 speelt de stad, mede door de multifunctionele ligging van Valencia, een extra internationale rol. Belangrijke culturele trekpleisters zoals de Stad van Kunst en Wetenschap en het Bioparc  hebben hier veel invloed op gehad. Maar ook het organiseren van de America’s Cup (de grootste zeilwedstrijd ter wereld werd gehouden in Valencia in 2007 en 2010) en de Formule 1 Grand Prix wordt gevierd met een spectaculaire stratencircuit die langs de haven loopt.
 
Het leuke aan Valencia is dat zelfs al loop je het ene moment langs een drukke straat, om de hoek vindt je wellicht een rustig plekje, waar twee oude mannen zitten te kaarten terwijl ze genieten van hun koffie.
 

Valencia is dus dé ideale stad om Spaans te leren op een, leuke, ontspannen en efficiënte manier!

Scroll al inicio
Start chatting
1
How can we help you?
AIP Language Institute
¡Hola 👋🏻!

It's great to have you here! If you need any help or information, just let us know how we can be of any help. Here are some things you might be interested in:

👩🏻‍🏫 Intensive Spanish Courses
🏄🏻‍♀️ Summer Camp for Kids
📋 Exam Preparation
🚌 School Groups
👨🏻‍💻 Internships in Spain