Geniet van het klimaat van Valencia. Een ongelofelijk klimaat met lange warme zomers, winters die slechts enkele weken duren en lenteachtige temperaturen tijdens de rest van het jaar.

The climate of Valencia

Dat houdt in dat de mensen veel tijd doorbrengen op straat, op terrasjes en in de open lucht. Het gemiddelde jaartemperatuur in Valencia is 17º C (63º F). Midden in de winter kan het overdag echter nog best 22º C (72º F) worden.
cursus Spaans
Geniet van het mediterrane klimaat van Valencia tijdens je Spaans cursus
 

Valencia ligt aan de Middellandse Zee en heeft daardoor een mediterraans klimaat. De zomers zijn erg warm en de winters zacht, en in de winter valt de meeste regen. De gemiddelde tempratuur is 17°C (63°F) maar in de zomer is de temperatuur, biijna altijd, boven de 25°C en in de winter word het meestal niet kouder dan 13°C.

Houd je van zon, zee, strand? Dan is de periode mei t/m september de beste periode voor jou om naar Valencia te gaan. Maar, houd je meer van cultuur en wil je de stad van binnen en buiten leren kennen dan kun je het best in het voor of najaar naar Valencia gaan. De temperatuur ligt dan meestal rond de 20°C en het is dan ook een stuk minder toeristisch. Als je niet van regen houdt kies er dan voor om niet in oktober naar Valencia te reizen. Oktober is de natste maand van het jaar, maar voor de rest zijn regendagen zeer uitzonderlijk in Valencia.

Het weer in Valencia

El tiempo - Tutiempo.net

winteraanbod

NU TOEPASSEN

en krijgen korting & gratis inschrijvingsgeld

Vragen?

Vraag ons

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top