Activiteitenprogramma in Valencia

Het activiteitenprogramma in Valencia van AIP Language Institute is de beste aanvulling op jouw leerervaring van de Spaanse taal- en cultuur.

Om de stad beter te leren kennen, bieden wij een activiteitenprogramma in Valencia. Ook raden we je aan om een keer een wandeling te maken door de stad. Hierbij ontdek je de rijke cultuur en geschiedenis van Valencia.

Valencia heeft vele verschillende gezichten en biedt een voorproefje van de verschillende kunst periodes zoals de Romeinse, Arabische, Gotische en Barok kunst periodes, en niet te vergeten het moderne Valencia. Ook is Valencia een stad die “alles” heeft; zon, zee, strand, een bruisend stadscentrum, mooie parken en een geweldig uitgaansleven.

De school organiseert per week minstens drie avond- of dag activiteiten naar de leuke en bijzondere bezienswaardigheden van de stad.

spaanse lessen in spanje
In je vrije tijd kun je uiteraard gaan shoppen, bijzondere plaatsen in de stad bezoeken, gaan sporten of gezellig naar een café met je nieuwe vrienden. Dankzij de ligging van de school heb je alle belangrijke plaatsen bij de hand. Bovendien kunnen we je ook nuttige informatie geven over wat je hier in je vrije tijd allemaal kunt doen.

Spaans cursus in Spanje

Je kunt je vrije tijd besteden aan winkelen, het bezoeken van interessante plaatsen in de stad, sporten en naar bars en discotheken gaan met je nieuwe vrienden. Het feit dat de school midden in het centrum van Valencia ligt, maakt het gemakkelijk om van de bezienswaardigheden van de stad te genieten. De school geeft ook veel nuttige informatie over wat je in je vrije tijd kunt doen.

Kom je de aankomende maanden?

Als je erover denkt om binnenkort naar Valencia te komen en een van onze cursussen te volgen of als je je cursus al hebt geboekt, kun je nu al te weten komen wat we allemaal doen tijdens je verblijf hier. Klik hieronder en ontdek alle verrassingen die we voor je in petto hebben. 

Ons activiteitenprogramma

Scroll al inicio
Start chatting
1
How can we help you?
AIP Language Institute
¡Hola 👋🏻!

It's great to have you here! If you need any help or information, just let us know how we can be of any help. Here are some things you might be interested in:

👩🏻‍🏫 Intensive Spanish Courses
🏄🏻‍♀️ Summer Camp for Kids
📋 Exam Preparation
🚌 School Groups
👨🏻‍💻 Internships in Spain