Aanbieding Spaans cursus

Ongelofelijke kortingen op onze Spaans cursussen in Valencia. Maak gebruik van onze aanbiedingen en kom naar Spanje Spaans leren! Wat is er nou leuker dan de spaanse taal te leren terwijl je de fantastische stad Valencia ontdekt.
Deze aanbieding is inclusief de intensieve Spaans cursus (20 uur per week), les materiaal, een certificaat en dagelijkse activiteiten georganiseerd door de school. Bezoek onze facebook om een overzicht te krijgen van onze activiteiten.

De prijs is ook inclusief accommodatie in een éénpersoonskamer in een Standard appartement met andere studenten van de school. De kamers zijn voorzien van een bed, een kast en een bureau. Alle appartementen hebben WIFI, een woonkamer met televisie, een keuken en badkamer. De meeste appartementen zijn gelegen in de bekende wijk Benimaclet. De school is 5 minuten verwijderd van de universiteit, 10 minuten verwijderd van het strand (met de tram) en 5 minuten verwijderd van het centrum (met de metro).

Bij een verblijf in een appartement is eten niet inbegrepen. Als u van plan bent om te koken, zult u ongeveer 5€ tot 10€ per persoon per dag uitgeven.
learn&live 20 discount 1
Een 20% seizoenskorting is inbegrepen in de prijs

Waarom Valencia?

spaanse cursussen in spanje
spaanse lessen in spanje
cursus Spaans
Scroll al inicio
Start chatting
1
How can we help you?
AIP Language Institute
¡Hola 👋🏻!

It's great to have you here! If you need any help or information, just let us know how we can be of any help. Here are some things you might be interested in:

👩🏻‍🏫 Intensive Spanish Courses
🏄🏻‍♀️ Summer Camp for Kids
📋 Exam Preparation
🚌 School Groups
👨🏻‍💻 Internships in Spain