Waarom naar valencia komen

Er zijn zoveel steden in Spanje, waarom Valencia? Valencia is een moderne en aantrekkelijke stad die tegelijkertijd ook haar historische karakter heeft weten te behouden. De stad biedt een mengeling van architectuurstijlen die tegelijkertijd verwijzen naar de culturele ‘roots’ van de Valencianen. Het resultaat is een stad met een bijzondere sfeer die open staat voor nieuwe culturen maar waar traditionele gebruiken ook nog in ere worden gehouden.
Reproducir video acerca de learn spanihs in valencia
0
Valencia is de op twee na grootste stad van Spanje en ligt op slechts 350 km afstand van de twee grootste steden van Spanje: Madrid en Barcelona, met een zeer gemakkelijke verbinding per trein, bus of vliegtuig.
0

Valencia is een bruisende stad met een zeer grote universitaire gemeenschap en een geweldig nachtleven.

0
Valencia is een stad met meer dan 2000 jaar geschiedenis en met een van de grootste historische stadskernen in Europa.
0
Valencia bezit een van de mildste klimaten in Spanje (een gemiddelde jaartemperatuur van overdag meer dan 71º F – 22º C) zodat je bijna 8 maanden per jaar in de zee kunt zwemmen
0
Valencia telt twee grote universiteiten en bijna honderd duizend studenten. Dit merk je duidelijk in het sociale leven en in het uitgaansleven van de stad. Valencia is een populaire bestemming voor studenten uit de hele wereld die hier een semester of academisch jaar komen studeren.
Scroll al inicio
Start chatting
1
How can we help you?
AIP Language Institute
¡Hola 👋🏻!

It's great to have you here! If you need any help or information, just let us know how we can be of any help. Here are some things you might be interested in:

👩🏻‍🏫 Intensive Spanish Courses
🏄🏻‍♀️ Summer Camp for Kids
📋 Exam Preparation
🚌 School Groups
👨🏻‍💻 Internships in Spain