Er zijn zoveel steden in Spanje, waarom Valencia? Valencia is een moderne en aantrekkelijke stad die tegelijkertijd ook haar historische karakter heeft weten te behouden. De stad biedt een mengeling van architectuurstijlen die tegelijkertijd verwijzen naar de culturele ‘roots’ van de Valencianen. Het resultaat is een stad met een bijzondere sfeer die open staat voor nieuwe culturen maar waar traditionele gebruiken ook nog in ere worden gehouden.

Hier zijn onze 5 redenen om naar Valencia te komen

0

Valencia is de derde grootste stad van Spanje en werd in 2019 door Lonely Planet opgenomen in de top 10 van de meest interessante steden in de wereld om te bezoeken. Valencia was op deze lijst zelfs het hoogst geplaatste Europese bestemming.

0
Aan de Middellandse Zeekust kun je meer dan 8 maanden per jaar van het strand en de zon genieten. De traditioneel sterke band met de zee werd in de afgelopen jaren nog meer versterkt door de grote zeilevenementen die hier plaatsvonden: de America’s Cup in 2007 en 2010
0
Valencia is een stad met meer dan 2000 jaar geschiedenis en met een van de grootste historische stadskernen in Europa.
0
Valencia bezit een van de mildste klimaten in Spanje (een gemiddelde jaartemperatuur van overdag meer dan 71º F – 22º C) zodat je bijna 8 maanden per jaar in de zee kunt zwemmen
0
Valencia telt twee grote universiteiten en bijna honderd duizend studenten. Dit merk je duidelijk in het sociale leven en in het uitgaansleven van de stad. Valencia is een populaire bestemming voor studenten uit de hele wereld die hier een semester of academisch jaar komen studeren.

NU TOEPASSEN

en krijgen korting & gratis inschrijvingsgeld

Vragen?

Vraag ons

Scroll naar top
Start chatting
1
How can we help you?
AIP Language Institute
¡Hola 👋🏻!

It's great to have you here! If you need any help or information, just let us know how we can be of any help. Here are some things you might be interested in:

👩🏻‍🏫 Intensive Spanish Courses
🏄🏻‍♀️ Summer Camp for Kids
📋 Exam Preparation
🚌 School Groups
👨🏻‍💻 Internships in Spain