Het stageprogramma dat wij aanbieden

Taalvaardigheid in een alledaagse werkomgeving, dat is de magische formule als je je talenkennis en interculturele vaardigheden wilt verbeteren en tegelijkertijd een nieuwe werkervaring wilt opdoen. Daarnaast toon je initiatief door naar het buitenland te gaan, en dat is wat werkgevers willen. Wij bieden jouw een unieke kans met ons stageprogramma in Valencia
Spaans leren
Reproducir vídeo

Omdat Spaans de derde meest gesproken taal is in de wereld (na Chinees en Hindi) is het de perfecte taal om vloeiend te leren spreken met betrekking tot je toekomstige carrière. Door het leren van de taal, terwijl je aan het werk bent in een Spaanse onderneming, verhoog je niet alleen je taalvaardigheden maar leer je je ook aan te passen aan nieuwe werkmethodes in een internationaal context en in een nieuwe cultuur. Dit is niet alleen een persoonlijke verrijking maar ook een grote troef waar de beste headhunters naar zoeken.

Spaans cursus + Stageprogramma in Valencia

Een Spaans cursus volgen in Valencia plus de mogelijkheid tot een stage in een bedrijf in Valencia biedt je de mogelijkheid om bepaalde essentiële vaardigheden die je nodig hebt in het beroepsleven, zoals talenkennis, inzicht in andere culturen of samenwerkingsvaardigheden te verbeteren.

De bedrijven kiezen personen die over het gewenste profiel beschikken voor een periode van twee tot zes maanden. Hiervoor wordt een overeenkomst gesloten. Wat er dagelijks op het programma staat zal variëren afhankelijk van de behoeften van elk bedrijf (20 tot 40 uren per week). De stagebedrijven zijn niet verplicht om je een vergoeding te geven.

Je zult niet alleen je Spaans kennis verbeteren maar je zult ook de Spaanse bedrijfscultuur leren kennen en interculturele softskills verwerven die zeer waardevol zullen zijn in je toekomstige persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Spaans leren
Hieronder vind je enkele voorbeelden van stages die we aanbieden in ons stageprogramma:

Een volledig aanbod van diensten, inclusief een Spaans cursus in Valencia

AIP is verantwoordelijk voor een geslaagd stageprogramma in Spanje. Wij selecteren niet alleen het juiste bedrijf voor jou, maar we kunnen ook je vervoer van en naar de luchthaven regelen en je verblijf hier in Valencia. We kiezen steeds zorgvuldiger onze gastgezinnen en studentenappartementen uit om de volledige onderdompeling in de Spaanse cultuur te versterken. Ook bieden wij Spaans cursussen aan in onze Spaanse talenschool tijdens de eerste twee weken (minimaal) tijdens je verblijf in Valencia.

NU TOEPASSEN

en krijgen korting & gratis inschrijvingsgeld

Vragen?

Vraag ons

Scroll al inicio
Start chatting
1
How can we help you?
AIP Language Institute
¡Hola 👋🏻!

It's great to have you here! If you need any help or information, just let us know how we can be of any help. Here are some things you might be interested in:

👩🏻‍🏫 Intensive Spanish Courses
🏄🏻‍♀️ Summer Camp for Kids
📋 Exam Preparation
🚌 School Groups
👨🏻‍💻 Internships in Spain