Spaanse kookcursus

Wil je wel eens een echte Valenciaanse Paella maken? Heb je ooit de gazpacho uit Andalusië geproefd? Tijdens de kookcursus in Valencia leer je hoe je deze en andere typische Spaanse gerechten kunt maken. En na het koken eet je ze gezellig met je Spaanse vrienden op.

Spaanse kookcursus 0
Het Mediterrane voedingspatroon is rijk aan verse en gezonde ingrediënten. De producten zijn op de dag zelf gekocht en worden daarna bereid met professioneel apparatuur.Oefen je Spaans met lokale bewoners en leer tegelijkertijd nieuw vocabulair, evenals de geheimen van de mediterrane keuken.De lessen worden gegeven in het Spaans door Spaanse chef-koks uit Valencia.

INTRODUCTIECURSUS VALENCIAANSE KEUKEN

Tijdens de cursus leer je hoe men in Valencia kookt, op eenvoudige en praktische wijze, recepten voor elke dag en geschikt voor iedereen. Smeuïge rijst, champignon roomsaus, konijn met knoflook, tortilla, heek, fideuà, paella, desserts.… Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele gerechten die je tijdens deze cursus leert koken.

Lesrooster

Een dag per week, van +- 20.15 tot 22.45 uur.

SPAANSE KOOKCURSUS IN VALENCIA VOOR GEVORDEREDEN

Zoet, zout, oosters en traditioneel, een combinatie van smaken en recepten van allerlei aard waarmee je je kookkunsten kunt verrijken. Je ontdekt verrassende smaken en nieuwe technieken. Zalmschuim, cannelloni Rossini, Moussaka, fijne paté, steak Wellington en verrassende desserts. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van gerechten die je tijdens deze cursus leert bereiden.
Spaanse kookcursus 1

Lesrooster

Een dag per week van + –  20.15 tot 22.45 uur

Prijzen

1 Les

(Enkele les)
€40

4 Lessen

(Een Maand)
€140

10 lessen

(Volledige cursus)
€290

Of course the price includes a tasting!

Ben je geïnteresseerd in een kookcursus in augustus? Vraag dan eerst naar onze beschikbaarheid.

Inschrijven

Tijdens het invullen van het inschrijfformulier kun je vermelden welke cursus je wilt volgen, voor welke datum en het totaal aantal sessies. Hierdoor kunnen we de klassen meteen boeken en heb je gegarandeerde een plek!

NU TOEPASSEN

en krijgen korting & gratis inschrijvingsgeld

Vragen?

Vraag ons

Facebook
Google+
Twitter