Toegang tot een universiteit in Spanje

Wilt u uw universitaire studie in Spanje voortzetten?

.. onze school zal je helpen tijdens het hele registratieproces.

1

Verbeteren van je level Spaans.

Een van de toelatingseisen van de universiteit is een passend niveau Spaans, dat kan oplopen tot B2. Als een gecertificeerde taalschool van het Cervantes Instituut, zullen wij je helpen het niveau Spaans te behalen dat nodig is om het DELE examen te halen.

2

Assisteren bij de aanvraag van het studievisum en NIE.

Voor een langdurig verblijf in Spanje is het belangrijk dat u vertrouwd bent met het verkrijgen van een studentenvisum of een NIE, een identificatienummer voor buitenlanders.

3

Succes hebben met het toelatingsproces tot de universiteit in Valencia.

We zijn goed op de hoogte van het cursusaanbod van verschillende universiteiten in Valencia. U kunt kiezen uit een breed assortiment aan studies, zowel in het Engels als in het Spaans. Er zijn kleinere particuliere universiteiten met een prijs van ongeveer 15.000 euro per jaar en grotere openbare universiteiten waar de kosten niet hoger zijn dan 3.000 euro per academisch jaar.

Ons doel is om onze studenten vanaf het begin te helpen tijdens het inschrijvingsproces, omdat het belangrijk is om hen goed te informeren over de benodigde documenten, inschrijvingsdeadlines en toelatingseisen voor elke universiteit. Soms kan een persoonlijk gesprek nodig zijn, waarop wij onze studenten vooraf helpen voorbereiden.

Daarom schrijven studenten van buiten de Europese Unie die geïnteresseerd zijn in een opleiding aan een universiteit in Valencia zich meestal in voor een langlopende cursus Spaans aan onze school. Deze cursus, die meestal 36 tot 52 weken duurt, is voldoende om het niveau Spaans te bereiken dat de universiteit vereist voor cursussen op de campus.

Voor de duur van de cursus Spaans op onze school, hebben studenten de beschikking over meerdere persoonlijke één-op-één bijlessen met onze specialisten, die hen zullen begeleiden tijdens het toelatingsproces tot Spaanse universiteiten.

En dit alles zonder extra kosten, omdat we er trots op zijn dat veel studenten ervoor kiezen om Valencia te blijven tijdens hun intellectuele groei.

Scroll al inicio
Start chatting
1
How can we help you?
AIP Language Institute
¡Hola 👋🏻!

It's great to have you here! If you need any help or information, just let us know how we can be of any help. Here are some things you might be interested in:

👩🏻‍🏫 Intensive Spanish Courses
🏄🏻‍♀️ Summer Camp for Kids
📋 Exam Preparation
🚌 School Groups
👨🏻‍💻 Internships in Spain